Skip navigation

Velkommen til Eberspächers opplæringssenter

Montering og service av Eberspächers kupévarmere krever gode fagkunnskaper. Bare ved hjelp av ekspertopplæring som tilbys av våre partnerverksteder, kan vi til enhver tid garantere den profesjonelle tilnærmingen til montering og reparasjon som kundene våre forventer. På denne måten håndteres både varmere og kjøretøy på en trygg måte, og monteringsrelaterte funksjonsfeil reduseres.

Vi tilbyr derfor et bredt spekter av opplæringsaktiviteter som sørger for riktig support for alle de viktige trinnene i montering og service. Her finner partnerne våre og interesserte aktører informasjon om innhold og tidspunkter, og vi har også lagt vekt på at det skal være enkelt å melde seg på. Du kan melde deg på via registreringssiden eller ved å bruke det nedlastbare registreringsskjemaet. Partnerverkstedene oppnår Eberspächer-partnerstatus basert på deres deltakelse i de aktuelle kursene.

For å videreføre dette etter tre år kreves det deltakelse i et kurs for spesialister. På denne måten sikrer vi at partnerne våre hele tiden er oppdatert om aktuell utvikling og nye produkter, for i teknikkens verden er det selvsagt ingenting som er statisk. Verksteder som har deltatt i Eberspächers opplæringsprogram, er derfor sertifiserte kupévarmereksperter som vi har full tillit til.