Skip navigation

Eberspächers produktportefølje utstyrer bilindustrien med løsninger for dagens og fremtidens utfordringer

Avgassteknikk
Renere, lettere, stillere – våre avgassystemer for personbiler og kommersielle kjøretøy fjerner allerede over 95 prosent av alle de forurensende stoffene. De er også banebrytende når det gjelder lettstruktur, lydisolering og lyddesign. Vi er anerkjent for vår spesialkompetanse innen avgassystemer blant produsenter av personbiler og kommersielle kjøretøy samt utenfor veisektoren over hele verden. Kundene våre i ettermarkedet nyter også godt av vår ekspertise: Vi har verksteder og handelspartnere som tilbyr ettermontering og erstatningssystemer med original utstyrskvalitet.


Bilvarmere
Helt siden vi utstyrte VW Boblen, har Eberspächers kupévarmere vært synonymt med kjørekomfort. I dag finner du dem i utallige personbiler, kommersielle kjøretøy, spesialkjøretøy, bobiler og båter. De drivstoffdrevne kupévarmerne monteres som en del av standardutstyret hos mange produsenter eller som tilbehør ved produksjonsanleggene. Det er imidlertid enkelt å montere varmesystemene våre i etterkant.


Elektriske bilvarmere
Når motoren ikke gir tilstrekkelig restvarme, er det hjelp å hente i elektriske tilleggsvarmere fra Eberspächer catem. Disse PTC-varmerne varmer raskt og økonomisk opp forbruksoptimaliserte diesel- og bensinbiler. Innovative, høyspennings kontrollenheter for elektriske samt hybrid- og brenselcellekjøretøy serieproduseres allerede hos Eberspächer catem. PTC-varmere kan også gi lokalvarme: Et godt eksempel på dette er varmere i nakkeområdet i kabrioleter, lokalisert i nakkestøtten.


Klimasystemer for busser
Eberspächer Sütrak er spesialist på høyytelses varme- og klimasystemer i busser. Vi tilbyr bussprodusentene et komplett temperaturreguleringssystem fra én leverandør for bybusser og turbusser – fra minibusser til dobbeltdekkere.

 


Automotive Controls
Med sine kraftige og pålitelige elektronikkprodukter har Automotive Controls spesialisert seg på kundetilpassede løsninger for langsiktig mobilitet. Selskapet er en kompetent innovasjonspartner til bilindustrien når det gjelder bistand til forbruksoptimering og emisjonsreduksjon: I tillegg til styreenheter for termostyring og kompaktstyreenheter tilbyr vi effektsluttrinn for optimal motor- og eksosstyring samt produkter som stabiliserer strømnettet og bidrar til rekuperasjon av energi.