Skip navigation

Banebrytende teknologiske komponenter fra Eberspächer

 

Moderne avgassystemer fjerner over 95 prosent av alle forurensende stoffer. Eberspächer har bidratt betydelig til denne utviklingen.
Vår innovative ActiveSound/ActiveSilence-teknologi Med ActiveSound kan det samme systemet også oppgradere utgående støykvalitet.
Ved hjelp av tynnveggstrukturer, alternative materialer, innovative produsjonsprosesser og nye konsepter oppnår vi vektfortrinn på inntil 50 prosent sammenlignet med konvensjonelle eksossystem.
Motorkonsept fra Downsizing senker ikke bare forbruket, men også avgasstemperaturene. Idle-stopp-faser, som blant annet i coasting-modus, senker også temperaturene under aktiveringsverdiene til katalysatoren. Elektronikkmoduler fra Eberspächer sikrer i slike tilfeller funksjonen til den elektriske katalysatorvarmeren og bidrar slik effektivt til bedre emisjonsverdier.
Funksjonelt trygge energilagringsmoduler fra Eberspächer mellomlagrer rekuperativ mekanisk og termisk energi og avgir den etter behov til høyeffektforbrukere i elektrifiserte og hybridiserte biler. Systemfordeler viser seg spesielt i 48-Volt-delnettet.
Akkurat som hybridmotorer og elektriske motorer produserer moderne forbruksoptimaliserte motorer for lite restvarme til å gi kjøretøyet en behagelig temperatur. Vi har svært effektive varmesystemer som er skreddersydd for å tilfredsstille nye kjørekonseptkrav – siden de korresponderer med klimasystemene for busser.