Skip navigation

MOVE is Eberspächer

MOVE
Vi beveger Eberspächer mot en positiv fremtid! Verdien til bedriften vår øker kontinuerlig, takket være profitabel vekst. Som familiebedrift setter vi vår lit til tillitt, og de sterke sidene våre: langsiktig tenking og en moden verdikultur. Vi deltar i den globale konkurransen og håndterer markedsbetingelser i stadig endring med selvbevissthet og konsekvens  – det har vi gjort siden 1865, fram til i dag og videre inn i fremtiden.

Vi formgir ren mobilitet (Clean Mobility) for fremtiden og gir kundene våre tilgang til intelligente løsninger (Smart Solutions), utviklet og produsert av engasjerte mennesker (Dedicated People).

Clean Mobility: Produktene og tjenestene vår støtter miljøvern, sikkerhet og komfort i kjøretøy.

Smart Solutions: Vi fremmer målrettet innovasjon for å begeistre kundene våre. Vi utvider markedsposisjonen vår med investeringer, partnerskap og akkvisisjoner.

Dedicated People: Vi er engasjerte og tar ansvar. I et attraktivt arbeidsmiljø utvikler vi kontinuerlig ferdighetene våre videre, og former en ytelsessterk, global organisasjon.

Vi ordner aktivitetene våre strategisk, både på modne, dynamiske og helt nye forretningsområder. Vi skaper en vellykket fremtid med initiativer på klart definerte handlingsfelter for alle forretningsområder.