Skip navigation

Eberspächer-konsernet:
Vi bidrar til fremtidens mobilitetsløsninger

Avgassteknikk, bilvarmere og klimasystemer for busser: Vi leverer teknologi som bidrar aktivt til miljøvennlige mobilitetsløsninger, større pålitelighet og bedre komfort på verdensbasis. Vi er en foretrukket systempartner for bilindustrien på områder som bilelektronikk og kobling med bus-systemer for biler.

Banebrytende
Våre banebrytende teknologiske løsninger benyttes av samtlige europeiske og nordamerikanske kjøretøyprodusenter, og av stadig flere asiatiske. Vi sitter på omfattende knowhow om originalutstyr. Dette kommer også alle forhandlerne og verkstedene vi leverer til over hele verden, til gode.

Fremtidsrettet
Vi legger stor vekt på innovasjon for å være først ute med morgendagens mobilitetsløsninger. Med våre banebrytende løsninger ligger vi et skritt foran de stadig strengere standardene for avgasser, håndterer den komplekse temperaturreguleringen i elektriske fremdriftsformer og overholder de skjerpede kravene til elektronikken i kjøretøyer.

Fleksibel
Eberspächer er et frittstående selskap med stor grad av frihet. Med om lag 8 400 medarbeidere i ca. 25 land og på 60 lokaliteter er vi representert på alle nøkkelmarkeder i verdens bilindustri. Vi utvider målrettet vår internasjonale tilstedeværelse. Kvalitet kjenner ingen grenser. 

Mer informasjon:

Årsrapport