Skip navigation

Enda mer allsidig termostyring med Eberspächer Kalori

En omfattende produktportefølje er like viktig som en godt utbygd internasjonal tilknytning – på dette området begynner vi med å kjøpe opp den franske klimaspesialisten Kalori SAS.

Utvidet produktportefølje = klimakompetanse over hele linjen

Som systemtilbyder for kundespesifikke klima-applikasjoner tilbyr vi intelligente løsninger – alt fra én og samme kilde. Med oppkjøpet av den franske klimaspesialisten Kalori SAS utvider vi vårt tilbud innen spesialkjøretøyer. For våre kunder betyr det at vi blir enda mer allsidige innen oppvarming og avkjøling. Våre produkter for ideell termostyring kan kombineres i ett system og styres sammen på tvers av de forskjelligste ytelsesklasser og behov, fra kupevarmeren via elektriske varmeanlegg og varmevekslere til integrerte klimasystemer eller tak-klimaanlegg.


Perfekte betingelser for spesialkjøretøyer – en god løsning for ethvert behov

Kaloris erfaring innen utvikling, applikasjon og produksjon av klima og utluftningssystemer supplerer det eksisterende tilbudet optimalt: Vi sørger for behagelige temperaturer i førerhuset, uansett om det er trykkende hete utendørs. Ikke bare er det mer komfortabelt – det er også mer effektivt: Det er bevist at maskinførere er mer konsentrerte og dermed mer effektive under gunstige klimaforhold. I tillegg bidrar vi til å overholde lovfastlagte arbeidsplassbestemmelser, blant annet i spesialkjøretøyer som for eksempel bygg-, landbruks- eller skogsmaskiner. Dersom det skulle være for lite konstruksjonsrom, kan vi også løse klimatiseringen med spesialdesignkomponenter. Om vinteren forhåndsoppvarmer våre kupevarmere motoren og sørger for at spesialkjøretøyene alltid er bruksklare – også i minusgrader –, samt at de gir en betydelig kostnadsbesparelse ved at motoren ikke går konstant (anti idling). Det er særlig viktig at ambulansekjøretøyer kan rykke ut umiddelbart. Vi bidrar til at kjøretøyene holder driftstemperatur når de trengs, samt at kupeen alltid er temperert for pasienter og redningspersonell i henhold til retningslinjene. I mini- og midibusser skaper vi det riktige klimaet for passasjerer og sjåfører. I varebiler er vi spesialister på systemløsninger for avkjøling og oppvarming for sikker transport av temperatursensitive varer.


Din kompetente partner på stedet takket være global tilknytning

Eberspächer har tilknytning over hele verden. Vi tilbyr alle våre løsninger for vår omfangsrike portefølje av oppvarmings- og avkjølingssystemer globalt via våre 19 datterselskaper samt vårt vidtrekkende Eberspächer forhandler- og servicenettverk. Uansett hvor Eberspächer skal gi støtte – filialer og høyspesialiserte partnerverksteder over hele verden sørger til enhver tid for rask og ukomplisert hjelp via kompetente lokale kontaktpartnere. Det er en klar fordel for de av våre kunder og servicepartnere som har som mål å bli verdensledende tilbyder av termostyringsløsninger for spesialkjøretøyer – og oppnå en solid markedsposisjon.


Produkter